Vivi

Cristiano Ronaldo Man Utd-ból való kilépési szándékai visszafelé sültek el

A Bayern München megerősítette, hogy nem érdeklődik iránta.
Cristiano Ronaldo Man Utd-ból való kilépési szándékai visszafelé sültek el

A Bayern München ismét bejelentette, hogy nem érdeklődik Cristiano Ronaldo szerződtetése iránt a Manchester Unitedtől, miközben a portugál kapitány a hírek szerint el akarja hagyni az Old Traffordot.

A Bayern München sportigazgatója, Hasan Salihamidzic megerősítette, hogy a bajor óriásoknak nincs érdekük a Manchester United csatárának, Cristiano Ronaldónak a nyáron történő szerződtetése iránt.

A 37 éves portugál csapatkapitány a következő hetekben szeretné elhagyni az Old Traffordot, hogy a Bajnokok Ligájában futballozhasson és a legnagyobb elismerésekért küzdhessen. A United a következő szezonban az Európa Ligában indul, miután az elmúlt idényben a hatodik helyen végzett a Premier League-ben. 

A Vörös Ördögök szeretnék megtartani Ronaldót, mivel az új menedzser, Erik ten Hag megerősítette, hogy szerepel a terveiben. A szupersztár "személyes okok" miatt nem vesz részt a klub ázsiai és ausztráliai szezon előtti túráján, és nem egyértelmű, hogy marad-e az Old Traffordon. 

 A Bayern nyilvánvaló célpontnak tűnt Ronaldo számára, különösen, hogy a sztárcsatár Robert Lewandowski közel áll a Barcelonába való átigazoláshoz. Salihamidzic, aki játékosként több mint 300 alkalommal lépett pályára a Bayernben, azonban elutasította ezeket a pletykákat.

"Nagyon tisztelem Cristiano Ronaldót, a sikereit és a karrierjét" - mondta Salihamidzic a SPORT1-nek. "De még egyszer mondom: Ez nem volt és nem is lesz téma számunkra".

Salihamidzic a második Bayern-főnök, aki kizárja a Ronaldoért való mozgást. A hónap elején Oliver Khan vezérigazgató azt mondta: "Bármennyire is nagyra becsülöm Cristiano Ronaldót, mint az egyik legnagyobbat, egy átigazolás nem illeszkedne a filozófiánkba". 

 

További cikkek