Vivi

Erik Ten Hag a Barcelona második sztárját veszi célba Frenkie De Jong patthelyzete után

Annak ellenére, hogy hetek óta célkeresztben van, a Manchester United nehezen tudja meggyőzni a Barcelona középpályását, Frenkie De Jongot, hogy az Old Traffordra költözzön.
Erik Ten Hag a Barcelona második sztárját veszi célba Frenkie De Jong patthelyzete után

A korábbi Ajax-főnök, Erik ten Hag vezette Vörös Ördögök a hírek szerint a 25 éves De Jongot tekintik a nyári legfőbb célpontjuknak, de bár a Barcelonával (Fabrizio Romano) már megegyeztek egy 72 millió fontos díjról, az üzlet tető alá hozása problémásnak bizonyul.

A 25 éves játékos állítólag nem biztos, hogy elhagyja a Nou Campot, és mintegy 17 millió fontnyi elhalasztott bérrel is tartoznak neki.

Bár a holland válogatott játékost továbbra is üldözik, miközben minden fél bizonytalanságban van, a Nacional újabb beszámolója szerint ten Hag rövid időre a hátvéd Sergino Dest felé fordította figyelmét.

Sergino Dest a Manchester Unitedhez?

A 21 éves Dest, akárcsak De Jong, egy másik játékos, akit a United holland taktikusa jól ismer.

Az Ajax híres ifjúsági akadémiájának terméke volt, mielőtt 2020-ban Katalóniába költözött volna, a 21 éves játékos korábbi fejlődését a Manchester United új gépe felügyelte.

A lépés, bár meglepetés lenne, valójában egy tisztességes üzletnek bizonyulhat a 20-szoros bajnoksággyőztes részéről.

Mint említettük, Ten Hag jól ismeri Dest, így valószínűleg képes lesz kihozni belőle a maximumot, de az amerikai emellett Diogo Dalotnak is adna egy nagyon szükséges konkurenciát, különösen, ha Aaron Wan-Bissaka mégis továbbáll az átigazolási időszak vége előtt.

Amennyiben a Manchester United követi új menedzserének ajánlását, és lecsap az USMNT nemzetközi válogatott játékosára, a Barcelona várhatóan 17 millió fontot (20 millió eurót) kérne érte.

 

További cikkek