Marcus

Felix nem akarja elhagyni az Atl. Madridot

A 22 éves portugál válogatott kész figyelmen kívül hagyni az Arsenal és a Spurs érdeklődését.
Felix nem akarja elhagyni az Atl. Madridot

Az Atletico Madrid sztárja, Joao Felix ragaszkodik ahhoz, hogy elkötelezett a La Liga klubja mellett, annak ellenére, hogy a pletykák Angliába költözéssel hozzák kapcsolatba.

A Premier League duója, az Arsenal és a Tottenham is fontolgatja a portugál válogatott játékos nyári átigazolását, aki lenyűgöző 2021-22-es szezont futott, mielőtt sérülés miatt idő előtt véget ért a szezonja.

Felix azonban Diego Simeone mellett akar maradni a Wanda Metropolitanónál és megerősítette, hogy a nyári távozás nem opció.

"Az Atleticótól való távozás nincs az asztalon" - magyarázta a 22 éves játékos a riportereknek hazájából, Portugáliából.

"Nyugodt vagyok a jövőmet illetően és tisztában vagyok azzal, hogy mire vagyok képes, jól érzem magam.

"Még nyaralok, most kezdtem el edzeni, hogy felkészüljek az előszezonra, de nem gondolok túl sokat a futballra".

Felix tinédzserként a Benfica soraiban lépett fel és 2019-ben az Atleticóhoz igazolt, miután debütáló szezonjában 43 mérkőzésen 20 gólt szerzett a portugál óriásnál.

Bár Spanyolországban még nem tudja visszaadni ezeket a számokat, értékes első számú játékosnak bizonyult Simeone számára, aki képes középcsatárként, közvetlenül a vezető csatár mögött vagy bármelyik szélen játszani, miközben a klubnál eltöltött három éve alatt folyamatosan fejlődött.

Felix tehetségének köszönhetően a portugál válogatottba is bekerült, ahol 22 mérkőzésen háromszor volt eredményes.

Simeone fontolgatja az Arsenalból kikerült Hector Bellerin megszerzését, bár többek között a Real Betis is versenyben van vele.

Az Atletico Madrid hajlandó lenne eladni Thomas Lemart is, aki nemrég visszautasította a fizetéscsökkentést.

További cikkek