Vivi

Georginio Rutter iránt érdeklődik a Real Madrid

A La Liga-bajnok Real Madrid állítólag szemet vetett a 20 éves francia támadóra, Georginio Rutterre, aki jelenleg a Hoffenheimet képviseli.
Georginio Rutter iránt érdeklődik a Real Madrid

Az AS spanyol kiadvány beszámolója szerint Georginio Rutter iránt a Real Madrid érdeklődik egy esetleges nyári átigazolási időszakban történő átigazolással kapcsolatban. A La Liga regnáló bajnoka akkor veti bele magát a piacra a 20 éves hoffenheimi támadóért, ha Marco Asensio, Borja Mayoral és Mariano Diaz távozik a Santiago Bernabeuból.

Georginio Rutter meghatározó éveit hazájában, Franciaországban töltötte, ahol a Menimur és a Vannes csapatát képviselte, mielőtt közel fél évtizeddel ezelőtt elvégezte a Stade Rennais akadémiáját. A fiatal francia támadó azonban nem sokkal az első csapatban való bemutatkozása után távozott a Ligue 1-től, és 18 hónappal ezelőtt a Hoffenheimhez igazolt.

A 20 éves játékos fokozatosan lépett előre a Bundesliga-klubnál, ahol eddig 46 fellépésén kilenc gólt és öt asszisztot jegyzett. Ám hiába keltette fel Rutter több európai nagyágyú, köztük a Real Madrid figyelmét is, a Hoffenheimnél mégsem produkált szemet gyönyörködtető számokat.

A Real Madridnak lehet, hogy Carlo Ancelotti néhány közelmúltbeli nyilatkozata ellenére is be kell lépnie a támadóerősítés piacára. A Real Madrid menedzsere ragaszkodott ahhoz, hogy a Los Blancos nem fog még egy játékost szerződtetni a nyári átigazolási időszakban Antonio Rudiger és Aurelien Tchouameni megszerzése után.

A spanyol óriások azonban sarokba szorultak, mivel Borja Mayoral, Mariano Diaz és Marco Asensio jövője bizonytalan a Santiago Bernabeuban. Mayoral a legesélyesebb arra, hogy a Getaféval való erős kapcsolatok közepette elhagyja a Real Madridot. A Real Madridnak pedig határozott lépéseket kell tennie, ha Mariano és Asensio is megpecsételi távozását a nyáron.

Több csatár, köztük Sasa Kalajdzic, Benjamin Sesko, Noah Okafor és még néhányan mások is felbukkantak a Real Madrid radarján egy esetleges átigazolással kapcsolatban a nyári átigazolási időszakban. Rutter pedig az egyik név a kívánságlistájukon.

A 20 éves francia támadó azonban talán a legkevésbé meggyőző a célpontok közül, bár a Real Madrid talán látott benne valamit, amiért lehetséges opcióként azonosította. Ám egy átigazolás csak akkor valósulhat meg, ha Asensio, Mayoral és Mariano távozik a Bernabeuból.

 

További cikkek