Vivi

Giuseppe Pancaro: "Az Inter megerősödött és készen áll a Serie A címvédésre"

A Lazio és az AC Milan korábbi védője, Giuseppe Pancaro úgy véli, hogy az Inter az átigazolási időszakban olyan alapokat kapott, amelyekkel a következő szezonban a Serie A bajnoki címéért küzdhet.
Giuseppe Pancaro: "Az Inter megerősödött és készen áll a Serie A címvédésre"

Az olasz TMW rádiónak nyilatkozva Pancaro a Nerazzurrit a Scudetto komoly esélyesei közé sorolta, mert olyan szerződtetéseket hajtottak végre, amelyekkel kulcsfontosságú területeken erősítették meg a csapatukat.

Az elmúlt napok sötét felhőket vetettek az Inter átigazolási időszakára, de tény, hogy összességében mégis nagyrészt aktív és pozitívan alakult az átigazolási időszak, hiszen átformálták a középpályát, kapust hoztak, és visszahozták Romelu Lukakut is.

Még nem tudni, hogy a csapat hogyan alkalmazkodik a pályán az új szerzeményekhez, és hogyan változik az egyensúly, de a stratégia a leigazolások mögött egyértelmű volt, és Pancaro úgy véli, hogy ezek elégségesek voltak ahhoz, hogy minőséget adjanak a bajnoki címért való küzdelemhez. "Az Inter egy olyan csapatot erősít, amely már eddig is nagyon erős volt, és további játékosok távozása nélkül úgy gondolom, hogy már most készen állnak arra, hogy versenyképes kihívást indítsanak a címért" - mondta.

További cikkek