Marcus

Kimpembe a Chelsea-transzfert részesíti előnyben

A Paris Saint-Germain védője, Presnel Kimpembe francia lapértesülések szerint a Chelsea-t részesíti előnyben a Juventussal szemben.
Kimpembe a Chelsea-transzfert részesíti előnyben

A Chelsea közel áll Kalidou Koulibaly szerződtetéséhez, miután megegyezett a Napolival egy 40 millió eurós (33,8 millió font) díjról, de Thomas Tuchel még az átigazolási ablak vége előtt szeretne egy újabb középső védőt a csapatába.

A Chelsea most tárgyalásokat folytat a PSG-vel Kimpembe ügyében és úgy tudni, hogy a francia bajnokok hajlandóak eladni a 26 éves játékost.

A Chelsea-nek a Juventus is konkurenciát jelent, mivel az olasz csapat már megkörnyékezte a nyáron.

A FootMercato szerint azonban Kimpembe a Juventus helyett a Chelsea-t részesíti előnyben.

A beszámoló azt állítja, hogy a PSG 50 millió eurós (42,3 millió font) összeget kér a francia válogatott játékosért.

Tuchel a Chelsea Los Angeles-i szezon előtti edzőtáborában tartott beszédében világossá tette, hogy a védelem megerősítése a fő cél.

'A prioritás most a védelem, ez nem titok. Meg kell néznünk, hogy mi az, ami lehetséges' - mondta Tuchel.

"A két topcsapat ellen versenyzünk, de a Tottenham nagyon aktív és agresszív, korai átigazolási időszakot csinált, talán a valaha volt legerősebb csapatuk van, a világ egyik legjobb edzőjével".

'A Man United soha nem fél egy új edzővel átalakítani a keretét, az Arsenalnak pedig már volt néhány nagy szerződtetése, szóval fenn kell tartanunk a szintet, hogy versenyképesek legyünk.'

További cikkek