Vivi

Laporta reméli, hogy Messi a Barcelonánál fejezi be pályafutását

Messi tavaly nyáron, 17 év után a Barcelona első csapatában töltött 17 év után távozott a Camp Nouból a Paris Saint-Germainhez, mivel a katalán óriás pénzügyi gondokkal küzdött.
Laporta reméli, hogy Messi a Barcelonánál fejezi be pályafutását

A Barcelona elnöke, Joan Laporta azt mondta, reméli, hogy Lionel Messi "Barca-mezben" fejezi be pályafutását. Messi tavaly nyáron, 17 év után a Barcelona első csapatában töltött 17 év után hagyta el a Camp Nout a Paris Saint-Germain kedvéért, mivel a katalán óriás pénzügyi gondokkal küzdött. Laporta azonban bízik abban, hogy a 35 éves játékos visszatérhet a Barcába, mielőtt szögre akasztaná a csizmáját. "Messi ideje a Barcánál nem úgy ért véget, ahogyan azt mindannyian szerettük volna" - mondta a spanyol sajtónak a klub szezon előtti amerikai túráján.

"Úgy gondolom, hogy a Barcának erkölcsi adóssága van Leo Messi felé. Szeretnénk, ha a pályafutása vége Barca-mezben érne véget, és minden pályán megtapsolnák, bárhová is megy".

Laporta tisztázta, hogy "semmit nem beszéltünk meg" Messivel, akinek egy szezon van hátra a PSG-vel kötött szerződéséből, amelyhez még egy plusz egy évre szóló opció jár.

"Ez egy ideiglenes befejezés volt (a Barca-karrierjének), mert hiszem, hogy valóra fogjuk váltani ezt a kívánságát" - tette hozzá.

Messi mindössze 11 gólt szerzett minden versenyben a PSG debütáló idényében, ami 2007-08 óta az első alkalom, hogy egy szezonban 30 gólnál kevesebbet szerzett.

 

További cikkek