Marcus

Leroy Sane-t felajánlották a Real Madridnak

A 26 éves Sane 2020-ban csatlakozott a Bayern Münchenhez a Manchester Citytől és eddigi bajorországi pályafutása során már öt trófeát nyert.
Leroy Sane-t felajánlották a Real Madridnak

A Los Blancos lemaradt a hosszú távú célpontról, Kylian Mbappéról, miután a francia válogatott játékos úgy döntött, hogy meghosszabbítja szerződését a Paris Saint-Germain-nél, ahelyett, hogy szabad átigazolással a Real Madridhoz csatlakozott volna ebben az ablakban.

E hír óta a Real Madrid egy alternatív csatár szerződtetéséről szóló pletykák láttak napvilágot. Serge Gnabry és Rafael Leao-t is előzetesen kapcsolatba hozták a királyi gárdával, de a spanyolországi jelentések szerint most Sane lehet az, akit üldöznek.

Sane-t és a Real Madrid korábbi csatárát, Luka Jovicot egyaránt a LIAN Sports Group képviseli, és a Marca szerint a Jovic Fiorentinához való átigazolásával kapcsolatos tárgyalások során a német válogatott játékost felajánlották a Los Blancóknak.

A hírt először a DefensaCentral munkatársa, Aleix Genero jelentette és állítólag a Bayern München csatárának környezete is megerősítette a Marcának.

A hírek szerint azonban a Real Madrid jelenleg a játékosok eladására koncentrál a nyáron. Jovic, mint említettük, már távozott, Gareth Bale-lel és Victor Chusttal együtt. Marcelo és Isco szabadügynökké vált, míg Marco Asensio távozása is várható.

Sane a Bayern Münchenben a jobb oldalon szerepelt, de az elmúlt néhány szezonban nyilvánvalóvá vált, hogy sokkal jobban működik a bal szélen.

Míg ma már szokatlan, hogy egy szélső az erős lábú oldalán játszik, Sane kivétel a norma alól és sokkal veszélyesebb a balszélen.

Ez problémát okozna a Real Madrid számára, mivel Vinicius Jr. is abban a pozícióban illeszkedik be a kezdő XI-be. A brazil a 2021-22-es szezonban lett alapembere a csapatnak és nem valószínű, hogy Carlo Ancelotti elmozdítja őt a kedvenc széléről, hogy Sane helyet kapjon.

További cikkek