Vivi

Ligue1 jelentés: A PSG az AC Milan kihívója a Borussia Mönchengladbach védőjéért

Luis Campos, a Paris Saint-Germain sporttanácsadója mélységről és versenyről prédikál a kezdő tizenegy bizonyos posztjain.
Ligue1 jelentés: A PSG az AC Milan kihívója a Borussia Mönchengladbach védőjéért

Annak ellenére, hogy Nuno Mendes és Juan Bernat a balhátvéd posztján van, a klubfőnök állítólag Ramy Bensebainit szeretné.

A Bild német média szerint a fővárosi klub érdeklődik a Borussia Mönchengladbach játékosának leigazolása iránt, akinek még egy év van hátra a szerződéséből. Ennek következtében a Bundesliga-csapat eladhatná, hogy ne veszítse el az algériai válogatott játékost szabad átigazolással. 

Azonban nem a PSG az egyetlen klub, amely szemet vetett Bensebainira, hiszen az AC Milan is képben van a 27 éves játékosért. Mindkét fél egymáson túl licitál a Lille OSC középpályásáért, Renato Sanchesért is, így érdekes lesz látni, hogyan alakul a dolog.

A németnek nincs akkora befolyása a többi klubbal folytatott tárgyalásokban egy esetleges árkérés kapcsán. A Transfermarkt 17 millió euróra teszi a védő átigazolási értékét, ami ideális ár egy olyan játékosért, akit rotálni lehet a keretben. 

További cikkek