Tibor
forrás: mlsz.hu

NÉGY GÓLOS DÖNTETLEN FEHÉRVÁRON

Az OTP Bank Liga zárófordulójában a MOL Fehérvár vendége volt a kupadöntős Paks.
NÉGY GÓLOS DÖNTETLEN FEHÉRVÁRON fotó: mlsz.hu

Az OTP Bank Liga NBI 33. fordulójában nagy iramban kezdődött a fehérvári találkozó, a csapatok nem sokat törődtek a védekezéssel, így mindkét kapu többször forgott veszélyben.

A Paks szerezte meg a vezetést Gyurkits Gergő első NB I-es góljával. Kenan Kodro révén gyorsan egyenlített a Fehérvár, majd a fehérváriak gyors egymásutánban kihagytak két ziccert. Ez meg is bosszulta magát, mert egy paksi szöglet után Szabó János ismét előnyhöz juttatta a vendégeket.

Fordulást követően sem lassítottak a felek, lüktető volt a játék, mindkét együttes küzdött az újabb gólért. Ami a Vidinek jött össze paksi segítséggel, mert Osváth Attila olyan szerencsétlenül ért bele egy beadásba, hogy az a saját kapujába vágódott.

MOL Fehérvár FC–Paksi FC 2–2 (1–2)
MOL Aréna Sóstó, v.: Berke
gólszerzők: Kordo (24.), Osváth (67., öngól) illetve Gyurkits (16.), Szabó J. (45+3.)
sárga lap: Sabanov (45+4.), illetve Ádám (30.)

MOL Fehérvár: Kovács D. – Nego, Rus, Stopira, Sabanov, Fiola – Rúben Pinto (Lednyev 67.), Makarenko (Bamgboye, 57.) – Kodro (Hangya, 86.), Nikolics, Dárdai P. (Bese 86.)

Paks: Rácz G. – Osváth (Nagy R., 82.), Kovács N., Szélpál, Vas G., Szabó J. – Windecker, Gyurkits (Balogh B., 67.), Szabó B. (Haraszti, 67.) – Ádám, Sajbán

 

További cikkek