Marcus

NEHÉZ HELYZETBEN AZ EVERTON

Frank Lampard, az Everton vezetője szerint csapatának "jobb minőséget" kell mutatnia ahhoz, hogy elkerülje a Premier League kiesést, de továbbra is biztos abban, hogy a csapat bent fog maradni.
NEHÉZ HELYZETBEN AZ EVERTON

A 17. helyen álló Everton 2-1-es vereséget szenvedett a West Ham otthonában és már csak három pontra van a kieső zónától, mielőtt szerdán a 19. helyen álló Burnley-t fogadja idegenben.

"Ebben a helyzetben vagyunk és ismerjük a realitásokat, de van még 10 meccsünk és sok pont, amiért meg kell küzdenünk. Ha folytatjuk azt az utat, amit mutattunk, akkor erősen hiszek benne, hogy rendben leszünk". - mondta Lampard.

A West Ham az első félidőben Aaron Cresswell remek szabadrúgás góljával vezetett, mielőtt Mason Holgate a második félidő elején egy szép lövéssel egyenlített.
Az Everton azonban, amelynek összesen hat idegenbeli pontja a legkevesebb a Premier League és az EFL 92 csapata közül, öt perccel később ismét hátrányba került Jarrod Bowen győztes góljának köszönhetően.

"Jobb játékot kell mutatnunk, hogy bent tudjunk maradni. Az Evertonnak hatalmas történelme és szurkolótábora van. Jelenleg azon dolgozunk, hogy átvészeljük ezt a pillanatot. Én magam és a játékosok mindent beleadunk. A szurkolók tudhatják, hogy ha ezt 10 meccsen keresztül folytatjuk, akkor rendben leszünk". - tette hozzá Lampard, miután csapata nyolc bajnoki mérkőzésen hatodszor kapott ki, mióta januárban leváltotta az elbocsátott Rafael Benitezt.

További cikkek