Vivi
forrás: fradi.hu

„NEM LESZ KÖNNYŰ DOLGUNK”

Sztanyiszlav Csercseszov jó csapatnak tartja a Fehérvárt.
„NEM LESZ KÖNNYŰ DOLGUNK” fotó: fradi.hu

Fradi.hu


Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk augusztus 14-én, vasárnap 20.00-tól a MOL Fehérvár FC-t fogadja az OTP Bank Liga 3. fordulójában. A következő bajnoki előtt vezetőedzőnk, Sztanyiszlav Csercseszovnyilatkozott a FradiMédiának.

- Milyen a hangulat az edzőközpontban ezekben a napokban, a Qarabag elleni BL-búcsú után?

- A Qarabag elleni BL-selejtező már történelem, sajnáljuk, hogy nem folytathatjuk a Bajnokok Ligájában, de menni kell előre, mert sorra jönnek a fontos meccsek. Az elmúlt napokban már a MOL Fehérvár elleni bajnoki mérkőzéssel foglalkoztunk. Kielemeztük az ellenfelet, felkészültünk az összecsapásra.

- Hogy látja az ellenfelet? A MOL Fehérvár két sikerrel vett selejtezőkör után a Konferencia Liga rájátszásában szerepelhet majd.

- Ellenfelünk a Konferencia Ligában, mi pedig a BL-ben játszottunk a hétközben, tehát a két csapat hasonló helyzetben van, hiszen mindkét gárda komoly intenzitású összecsapásokon van túl. Tudjuk, hogy a Fehérvár sikerrel vette a legutóbbi selejtezőjét is a nemzetközi kupában, láttuk a mérkőzését.  Jó csapatnak tartom őket, emlékszem, legutóbb, amikor idegenben találkoztunk, nagyon nehéz meccset vívtunk egymással. Arra számítok, hogy vasárnap sem lesz könnyű dolgunk.

- A legutóbbi, Puskás Akadémia elleni bajnoki előtt több ponton is változatott a selejtezőkön szereplő csapathoz képest. Most is tervez hasonló változtatásokat?

- Majd meglátjuk. Fontos lesz látni, hogy a bajnoki előtt ki milyen állapotban van fizikailag, ne feledjük, vannak, akik végigjátszották a selejtezőt, míg mások kevesebb lehetőséget kaptak, néhányan pedig külön munkát végeztek. Ma együtt tréningezett a keret, de csak a mérkőzés előtt döntök a kezdőcsapatról.

További cikkek