Vivi

Robert Lewandowski, Manuel Neuer és Leroy Sane is csatlakozott a Bayern München edzéséhez

A Bayern München fokozta a felkészülést az új Bundesliga-szezonra, miután olyan nemzetközi játékosok tértek vissza az edzésekre, mint Robert Lewandowski, Manuel Neuer és Leroy Sane.
Robert Lewandowski, Manuel Neuer és Leroy Sane is csatlakozott a Bayern München edzéséhez

A Bayern néhány sztárjátékosa több időt kapott a regenerálódásra, miután a júniusi nemzetközi szünet alatt mozgalmas mérkőzéseket játszottak hazájukban.

Julian Nagelsmann, a Bayern főnöke most már teljes létszámmal a helyén van, miután Lewandowski, Neuer és Sane - valamint a francia Lucas Hernandez és Benjamin Pavard - szerdán részt vett az edzésen.

A Bayern játékosainak utolsó csoportja egy nappal korábban tért vissza a klub Säbener Straße-i edzőkomplexumába, hogy orvosi és teljesítményteszteket végezzen.

Kedden a német támadó, Thomas Müller a tervezettnél egy nappal korábban már újra az edzőpályán volt. Ott csatlakozott az újonnan szerződtetett Ryan Gravenberchhez, Noussair Mazraouihez és Sadio Manéhoz, akik mindannyian munkába álltak az előző héten.

A Bayern még ebben a hónapban az Egyesült Államokba repül, ahol Washingtonban a DC United, Green Bayben pedig a Manchester City ellen játszik barátságos mérkőzéseket, mielőtt július 30-án a DFL Szuperkupában az RB Leipzig ellen nyitja az új német szezont.

A regnáló bajnok ezt követően augusztus 5-én, pénteken az UEFA Európa Liga-győztes Eintracht Frankfurt ellen kezdi meg bajnoki szereplését.

 

További cikkek