Vivi

Ronaldót bíztatták, hogy mondja el az igazságot

Cristiano Ronaldót arra biztatta Gary Neville, hogy azonnal mondja el a Man United-szurkolóknak az igazságot.
Ronaldót bíztatták, hogy mondja el az igazságot

Ronaldo jövőjéről az egész átigazolási időszak alatt csak találgatások folytak

Gary Neville szerint a Manchester United támadójának, Cristiano Ronaldónak most kellene "kiállnia és kimondania" az igazát, nem pedig várni egy interjúra néhány hét múlva.

Ronaldóról, aki az elmúlt szezonban a klub góllövőlistájának élére állt, az a hír járja, hogy az átigazolási időszakban távozni akar az Old Traffordról, de egyelőre nem született üzlet. Neville a közösségi médiához fordult, miután Ronaldo azt írta az Instagramon, hogy egy hamarosan megjelenő interjúban mindent el fog árulni.

Neville a Twitteren így fogalmazott: "Miért kell minden idők (szerintem) legnagyobb játékosának két hetet várnia, hogy elmondja az igazságot a Manchester United szurkolóinak? Álljon fel most és beszéljen. A klub válságban van, és vezetőkre van szüksége. Ő az egyetlen, aki megragadhatja ezt a helyzetet a nyakánál fogva!".

A Ronaldo helyzete körüli történetek egész nyáron pörögtek, sokan arról számoltak be, hogy távozni akar, mivel a United nem játszik a Bajnokok Ligájában. A portugál válogatott játékos azt mondja, megtöri a hallgatását a helyzetről.

Így nyilatkozott: "Akkor tudják meg az igazságot, amikor pár hét múlva interjút adok. A média hazugságokat mond."

 

 

További cikkek