Vivi

SKRINIAR NYOMÁST GYAKOROL A PSG-RE, MIUTÁN A BAYERN TÁRGYAL DE LIGT-RŐL

Az Inter arra vár, hogy a Paris Saint-Germain növelje ajánlatát Milan Skriniarért.
SKRINIAR NYOMÁST GYAKOROL A PSG-RE, MIUTÁN A BAYERN TÁRGYAL DE LIGT-RŐL

70 millió euró alatt nem hajlandóak eladni, de a Matthijs de Ligtért induló Bayern München változtathat a Chelsea helyzetén.

A középső védő forró célpont az átigazolási piacon a nyáron, szerződése 2023 júniusában jár le, de ügynökével már megállapodtak a hosszabbításról.

Emiatt a Nerazzurri úgy érzi, hogy erőfölényben van, és nem szándékozik 70 millió euró alatt megválni a szlovák válogatott játékostól.

A PSG legutóbbi ajánlata 50 millió euró plusz bónuszok felett volt, de még egy lépést kell tenniük ahhoz, hogy létrejöjjön az üzlet.

A mai napon egy másik fejlemény is változtatott a helyzeten, ugyanis a Bayern München igazgatója, Hasan Salihamidzic jelenleg Torinóban tárgyal a Juventusszal és De Ligt ügynökével, Rafaela Pimentával.

Ez azt jelenti, hogy a németek keményen nyomulnak a holland védőért, aki korábban a Chelsea elsődleges célpontja volt.

Ezért ha a Chelsea lemarad De Ligtről, akkor valószínűleg újra belevetik magukat a Skriniarért folytatott harcba, ezzel nyomást gyakorolva a Paris Saint-Germainre.

Amint az Inter eladja Skriniart, befejezik a lecsapást a torinóiak középpályásáért, Gleison Bremerért, aki már elígérkezett a San Siro óriásainak.

További cikkek