Tibor

WILLIAMS BEJUTOTT A PÁROS ELŐDÖNTŐBE EASTBURNBEN

A következő héten rajtoló Wimbledoni versenyen a 40 éves Serena Williams közel egy év kihagyás után újra élesben játszik.
WILLIAMS BEJUTOTT A PÁROS ELŐDÖNTŐBE EASTBURNBEN

Serena Williams még nyerhet egy címet a visszatérő versenyén. Az amerikai sztár bejutott a női páros elődöntőjébe Eastbourne-ben, miután szerdán Ons Jabeur oldalán 6-2, 6-4-re nyert a Shuko Aoyama, Chan Hao-ching páros ellen.

A jövő heti wimbledoni egyes mérkőzés előtt a 40 éves Williams közel egy év kihagyás után újra élesben játszik.

Az öt bréklabdából négy ászt és egy vissza nem adható szervát küldött le.

Összességében a teljesítménye sokkal csiszoltabb volt a keddihez képest, amikor Williamsnek és Jabeurnek is tie-breakre volt szüksége a továbbjutáshoz a dél-angliai füves pályás tornán. Aoyama és Chan ellen sokkal gyorsabban kezdtek, 25 perc alatt nyerték az első szettet.

Williams igyekezett minden dicséretet elhárítani partnere felé.

Azt hiszem, ma sokkal jobban játszottunk együtt" - mondta - "bár szerintem tegnap is nagyon jól ment a játék. De Ons ma nagyon sokat segített nekem. Csak néztem őt, és azt gondoltam: 'Hű, ez nagyszerű'".

Jabeur még mindig sztárnak tűnik Williams mellett. Kezdek hozzászokni, tényleg - mondta nevetve a tunéziai játékos. Aztán Williamshez fordult, és azt mondta: "Akarsz U.S. Openen játszani?"

Williams wimbledoni versenyszerű felkészülése tehát még legalább egy mérkőzéssel tovább tart. Az elődöntőben Williams és Jabeur a Magda Linette és Aleksandra Krunic párossal találkozik, akik 6-1, 6-3-ra elintézték a második helyen kiemelt Gabriela Dabrowski és Giuliana Olmos párost.

Nem tudtam, hogy az elődöntőben vagyunk - ez szuper gyors- mondta Jabeur, de ez nagyszerű számunkra.

 

 

További cikkek