Vivi

A Bayern München megtörte a csendet Harry Kane szerződtetésének lehetőségéről

Julian Nagelsmann, a Bayern München menedzsere nyilvánosan beszélt a Tottenham Hotspur és az angol válogatott támadó, Harry Kane szerződtetésének lehetőségéről.
A Bayern München megtörte a csendet Harry Kane szerződtetésének lehetőségéről

Nem ez az első alkalom, hogy a 28 éves Kane jövőjét találgatások övezik. Tavaly nyáron az angol válogatott nyilvánosan megerősítette, hogy nagy ezüstérmet szeretne nyerni - ami azt sugallta, hogy egy Premier League riválishoz való sokkoló váltás lehet a tervben.


"A legnagyobb meccseken, a legnagyobb pillanatokban akarok játszani" - mondta Kane Gary Neville-nek a Sky Sports 'The Overlap' című műsorában.

"Remélem, hogy meg tudjuk ezt beszélni. Biztos vagyok benne, hogy [Daniel Levy, a Tottenham elnöke] szeretné majd felvázolni a tervet, hogy hol látja ezt, de végső soron rajtam fog múlni, hogy én hogyan érzem magam, és hogy mi lesz a legjobb nekem és a karrieremnek ebben a pillanatban." - mondta.

Történt, hogy egy 12 hónappal ezelőtti költözés nem vált valóra, így a 28 éves játékosnak nem maradt más választása, mint Londonban folytatni.

Harry Kane a Bayern Münchenbe?

Miután Robert Lewandowski nemrégiben Barcelonába igazolt, Naglesmann bajoroknak új középcsatárra van szükségük, és úgy tűnik, hogy az egyik név, aki a Tottenham Hotspur eredményes 10-es számú csatára, szerepel a listájukon.

A Fabrizio Romano által idézett Manuel Vethnek nyilatkozó Naglesmann arról, hogy meg tudnak-e lépni a Lilywhites sztárjátékosáért, így nyilatkozott: "Ő nagyon drága. Jól kezeli a labdát, erős testalkatú - de ilyen áron nagyon nehéz. Meg kell néznünk, mi történik a jövőben...".

 

 

További cikkek