Vivi

A Celtichez kötődő Mohammed Abu Fani iránt a német Bundesliga érdeklődik

A Celtichez kötődő középpályás, Mohammed Abu Fani több német Bundesliga-csapat érdeklődését is felkeltette - derül ki a hazájában megjelent hírekből.
A Celtichez kötődő Mohammed Abu Fani iránt a német Bundesliga érdeklődik

Az izraeli válogatott játékos a nyáron várhatóan elhagyja jelenlegi klubját, a Maccabi Haifát, és Európa-szerte érdeklődnek iránta.

A Celtic csak egyike azoknak a kluboknak, amelyek figyelemmel kísérik a 24 éves játékos jelenlegi helyzetét, az izraeli és skóciai jelentések egyaránt a Hoops érdeklődését idézik, de a Hoops talán elállt a szándékától, és más célpontok felé fordult, miután kiderült, hogy a Maccabi Haifa arra számít, hogy a középpályást megtartják a jövő hónapban esedékes Bajnokok Ligája selejtezőre.

Úgy tűnik, hogy a német Bundesliga érdeklődése is felerősödött: a hírek szerint az Eintracht Frankfurt és a Werder Breman is érdeklődik a 14-szeres válogatott játékos iránt.

Az izraeli Sport 5 szerint azonban jelenleg az Union Berlin a legkomolyabb érdeklődő a középpályásért a nyáron.

A beszámoló szerint a Bundesligában az előző szezonban az 5. helyen végzett csapat Abu Fani-t tartja a fő jelöltnek, mivel új opciót keresnek a középpályára.

Mivel a Celtic menedzsere folytatja a csapatépítést a következő szezonra, egy új középpályás mindenképpen előkelő helyen szerepel az 56 éves játékos átigazolási listáján.

Az Abu Fani iránti esetleges korai érdeklődés ellenére nem úgy tűnik, hogy az izraeli válogatott játékos lesz az az ember, aki Ange Postecoglou helyét betölti.

Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a Haifa július végéig számít rá, ami ugyanarra a hétre esik, amikor a Celtic megkezdi a skót Premiership kampányát.

Szinte biztosra vehető, hogy a Maccabi Haifa embere a nyáron Európában máshová igazol, és a legnagyobb érdeklődés Németországból érkezik.

További cikkek