Marcus

A Chelsea és a Man United "kopogtatott" a szélső ajtaján

A Chelsea és a Manchester United a nyáron "kopogtatott" Yannick Carrasco ajtaján, hogy meghallgassák őt a Premier League-be való átigazolással kapcsolatban.
A Chelsea és a Man United "kopogtatott" a szélső ajtaján

Beszámolójuk szerint Carrasco 60 millió eurós leigazolási záradékának köszönhetően "kívánatos darab" a nagy csapatok számára és a Manchester United mellett a Chelsea is azok között a klubok között van, amelyek "kiszemelték" maguknak.

Carrasco azonban Diego Simeone számára kulcsjátékos és az argentin edző utasítást adott klubjának, hogy ne hallgasson az esetlegesen érkező hivatalos ajánlatokra.

A belgával azonban van egy kis probléma, mivel úgy érzi, jogos lenne, ha béremelést kérne az iránta mutatkozó érdeklődés miatt.

Ő és környezete úgy gondolja, hogy amit jelenleg keres, az "meg sem közelíti a piaci realitásokat", és egy ennek megfelelő, módosított szerződést szeretne.

Jelenleg nem is gondolkodik azon, hogy elhagyja az Atléticót, és "nagy üzlet" kellene ahhoz, hogy a Chelsea vagy a Manchester United megszerezze őt, de tapogatóznak, hátha sikerül elcsábítaniuk.

A logikus következtetés az, hogy a spanyolok olyan új szerződést adnak Carrascónak, amelyről úgy érzi, hogy megfelelően megbecsüli őt és nem kizárt, hogy a tárgyalások is elkezdődnek ezen a fronton.

További cikkek