Marcus

A Dortmund kész 33 millió eurót fizetni Hallerért

A Borussia Dortmund állítólag Sebastien Hallert tette meg első számú célpontjává Erling Haaland pótlására és készek 33 millió euró plusz bónuszokkal átigazolási díjat fizetni az Ajax támadóért.
A Dortmund kész 33 millió eurót fizetni Hallerért

Az elmúlt hetekben rengeteg találgatás látott napvilágot a Borussia Dortmund új csatár keresésével kapcsolatban. A BILD szerint a fekete-sárgák úgy döntöttek, hogy Sebastien Hallerért hajtanak, és a csatár is szívesen csatlakozna a klubhoz.

A bulvárlap azt állítja, hogy a Borussia Dortmund csak 33 millió eurót plusz bónuszokat hajlandó fizetni a 27 éves játékosért, míg az Ajax 38 millió eurós plusz bónuszokat tartalmazó átigazolási díjat kér. A De Telegraaf viszont arról számol be, hogy a Dortmund ajánlatát nagyon nehéz lesz visszautasítani az Ajaxnak.

Haller lenyűgöző szezonon van túl az Ajaxnál. Minden sorozatot figyelembe véve 42 fellépésen 34 gólt szerzett, ebből 11-et mindössze nyolc Bajnokok Ligája-meccsen. A korábbi Eintracht Frankfurt támadó állítólag hajlandó visszautasítani az angol Premier League jövedelmezőbb ajánlatát, hogy visszatérhessen a Bundesligába.

A Borussia Dortmund már régóta érdeklődik Haller iránt és úgy gondolják, hogy ő lenne az ideális pótlása a Manchester Cityhez igazoló Erling Haalandnak. A BILD hozzáteszi, hogy Sasa Kalajdzic a Dortmund B-terve, ha nem jönne össze a Haller átigazolása.

További cikkek