Vivi

A Manchester United végső ajánlatot készít Frenkie de Jong leigazolására

Végjátékban van a Manchester United Frenkie de Jongért folytatott hajszája, a hírek szerint a Vörös Ördögök utolsó ajánlatukat készítik elő a Barcelona középpályásáért.
A Manchester United végső ajánlatot készít Frenkie de Jong leigazolására

A SPORT című spanyol lap beszámolója szerint a Manchester United hamarosan lezárja a Frenkie de Jong-ügyet, ugyanis a Barcelona középpályásáért készítették el utolsó ajánlatukat. A Vörös Ördögök alternatívákat vesznek célba, ha a legutóbbi ajánlat nem jön be.

A Frenkie de Jong átigazolási történet a nyári átigazolási időszak eddigi egyik meghatározóbb története volt. A holland középpályás volt a Barcelona bűnbakja, hogy könnyítsen a bértömegen és regisztrálja az új szerzeményeket, miközben a két fél a halasztott bérekről alkudozik. Mindezt úgy, hogy a Blaugrana és a Manchester United megegyezett de Jongról.

A 25 éves játékosnak azonban nem érdeke, hogy a nyáron a Manchester Unitedhez igazoljon, mivel a következő szezonban nem akar az Európa Ligában játszani. Ugyanakkor de Jong a nyári átigazolási időszakon túl is szívesen maradna az FC Barcelonánál, a halasztott fizetések kérdése ellenére.

A Vörös Ördögöknek a nyáron új középpályásba kell befektetniük, miután Nemanja Matic és Paul Pogba távozott az Old Traffordról. Különösen Pogba távozása hátráltatta a Manchester Unitedet kreatív szempontból, annak ellenére, hogy Christian Eriksen ingyenesen érkezett.

Frenkie de Jong így a Manchester United egyik életképes célpontjává vált, és a hírek szerint a Vörös Ördögök készek jövedelmező szerződést ajánlani a Barcelona középpályásának elcsábítására. De de Jong azonban eddig ellenállt a Manchester United ajánlatainak, és nem szívesen hagyja el a Barcelonát.

A Premier League azonban hamarosan felajánlja végső ajánlatát de Jongnak, amely szerintük elég csábító lehet ahhoz, hogy megpecsételje az üzletet. A Manchester United azonban újra be fog lépni a piacra, hogy feltérképezze az alternatívákat, ha de Jong továbbra is kitart álláspontja mellett, annak ellenére, hogy a Barcelona kétségbeesetten igyekszik megválni tőle.

Eközben a katalán óriások továbbra is keresik a módját, hogy de Jongot eladják, és a legújabb hírek szerint fontolgatják, hogy kölcsönadják őt. Xavi Hernandez és a Barcelona elnöke, Joan Laporta ugyanakkor fenntartja, hogy nem fogják eladni a holland középpályást. Így nincs reális esély arra, hogy de Jong elhagyja a Barcelonát, méghozzá a Manchester United kedvéért.

További cikkek