Vivi

A PSG szeretné megelőzni a Barcelonát a Manchester City sztárjának szerződtetésében

A PSG szeretné megelőzni a Barcelonát a Manchester City sztárjának, Bernardo Silvának a szerződtetéséért.
A PSG szeretné megelőzni a Barcelonát a Manchester City sztárjának szerződtetésében

Silva kétségtelenül a Manchester City egyik legjobb játékosa volt az elmúlt szezonban, és kulcsszerepet játszott abban, hogy a csapat megnyerte a Premier League bajnoki címét.
 
A portugál válogatott játékos több poszton is bevethető, így sokoldalúsága csak egy része annak, hogy miért olyan értékes játékos.

A nyáron azonban könnyen lehet, hogy elköltözik, a Foot Mercato értesülései szerint a PSG szeretné megelőzni a Barcelonát Silva szerződtetéséért.

A PSG lényegesen jobb anyagi helyzetben van, mint a Barcelona, így az ő kezükben lehet az előny az aláírásáért folytatott versenyben.

Ugyanakkor nem lesz könnyű Silvát elszedni a Manchester Citytől, hiszen Guardiola kulcsjátékosként tekint rá a szezon előtt.

Mivel a hétvégén újra kezdődik a Premier League, nehéz elképzelni, hogy a Manchester City hagyja, hogy egy kulcsjátékos távozzon, amikor kevés ideje van arra, hogy a szezon kezdete előtt utódot találjon.

Állítólag 80 millió eurós díj is elég lenne ahhoz, hogy a City meggyőzze a játékost, hogy a PSG-hez vagy a Barcelonához igazoljon.

 

További cikkek