Vivi

Az AC Milan egy fiatal Premier League-középpályásra vadászik

Gregg Evans és James Horncastle (The Athletic) értesülései szerint az AC Milan az Aston Villa játékosát, Carney Chukwuemekát üldözi. A spanyol óriás, az FC Barcelona is érdeklődik iránta, így valószínűleg Európa két legnagyobb klubja közötti versenyfutásról van szó.
Az AC Milan egy fiatal Premier League-középpályásra vadászik

Kemény feladat a Barcelonát kiverni egy játékos aláírásáért. Ez az első nehézség a Rossoneri számára.

A játékosért a pletykák szerint 20 millió fontot kell fizetni. Ez drága összeg egy fiatal játékosért, akinek a következő szezon után lejár a szerződése.
Az Aston Villa már hónapok óta tárgyal a szerződéshosszabbításról a játékossal, de előrelépés nem történt. Chukwuemeka most kimaradt a klub ausztráliai előszezoni túrájáról. Egy esetleges távozása egyre valószínűbbnek tűnik.

A Milanhoz való illeszkedés

Chukwuemeka az elmúlt szezonban 12 alkalommal lépett pályára az Aston Villa színeiben a Premier League-ben. Kevesebb mint 300 percet látott a pályán és egy asszisztot jegyzett. A 18 éves játékos egyelőre nem igazán tudott érvényesülni az idősebbek között, bár az ifjúsági korosztályban komoly tapasztalatokkal rendelkezik.


A Milannak a középpályán és a támadó középpályán is szüksége van segítségre. Chukwuemeka mindkét poszton bevethető. Jelenleg a Milan kezdő támadó középpályása Brahim Diaz. Bár még mindig ígéretes tehetség, Diaz a Real Madrid tulajdonában van. A Milannak talán nincs szüksége azonnali kezdőjátékosra, de a későbbiekben szüksége lesz erősítésre. Egy fiatal játékos korai behozása jó befektetés, mivel a játékos megtanulhatja a rendszert, mielőtt fontos játékossá válna.

További cikkek