Vivi

Borussia Dortmund: Sebastien Haller átigazolásának lezárása előtt áll

A Borussia Dortmund közeledik Sebastien Haller szerződtetéséhez az Ajaxtól, a két klub a megállapodás küszöbén áll.
Borussia Dortmund: Sebastien Haller átigazolásának lezárása előtt áll

A Borussia Dortmund Erling Haaland utódjának keresése a végéhez közeledik. A fekete-sárgák közel állnak ahhoz, hogy megegyezzenek az Ajaxszal Sebastien Haller átigazolásáról. Egyes információk szerint a BVB bónuszokkal együtt 35 millió eurót fizet a 27 éves játékos aláírásáért.

További információk szerint a Borussia Dortmund már arra készül, hogy Németországba hozza Hallert, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon. A Dortmund már megegyezett a személyes feltételekről a korábbi Eintracht Frankfurt támadóval, és ötéves szerződéssel érkezik. A Sport1 szerint a héten hivatalossá kell tenni az átigazolást.

Sebastien Haller volt a Borussia Dortmund kiemelt célpontja Erling Haaland pótlására, miután utóbbi a Manchester Cityhez igazolt. Az elefántcsontparti válogatott játékos ebben a szezonban mindössze 42 fellépésen 34 gólt szerzett az Ajax színeiben, ebből 11-et a Bajnokok Ligájában.

Haller a Borussia Dortmund nyolcadik szerződtetése lehet a nyári átigazolási időszakban. Az új sportigazgató, Sebastian Kehl vezette a Dortmund nyári átigazolási akcióját, amelynek keretében Karim Adeyemi, Nico Schlotterbeck, Niklas Süle és Salih Özcan már aláírtak.

Egy új csatár megszerzése a Borussia Dortmund prioritási listájának élén állt a nyári átigazolási időszakban. És úgy tűnik, hogy még azelőtt bebiztosítják Haller szerződtetését, mielőtt a játékosok jövő héten visszatérnek a szezon előtti edzésekre.

 

További cikkek