Marcus

Dinamo Kijev vs Fenerbahce

2022.07.20. FH: 20:00
Dinamo Kijev vs Fenerbahce

Nagy kíváncsiság áll a Dinamo Kijev 2022-es hivatalos bemutatkozása mögött, egy olyan csapaté, amely érthető okokból már régóta tétlenkedik. Az ukránok a lengyelországi Lodzban a török Fenerbahce ellen lépnek pályára, és nagyon nehéz dolguk lesz. Amellett, hogy a Dinamo Kijev hosszú ideje nem játszik hivatalos meccseket, valójában a Dinamo Kijev számos fontos játékosának elvesztésétől szenved, akik többnyire külföldiek, ami csökkenti a technikai színvonalat, különösen elöl. A Fenerbahce a Trabzonspor mögött elért második helye megerősíti a fejlődést az előző évi harmadik hely után. Ráadásul jól erősítettek a nyáron, hiszen többek között a Watfordtól szerződtették a norvég válogatott Joshua Kinget. A legutóbbi eredmények a törökök jó formáját mutatják, akik ha csak barátságos mérkőzéseken is, de elégedettek lehetnek a nyári szereplésükkel.

 

FONTOS STATISZTIKÁK

-A Fenerbahce könnyedén megnyerte utolsó négy barátságos mérkőzését.
-A Fenerbahce jól erősített a nyáron.
-A Dinamo Kijev tavaly december óta nem játszott hivatalos mérkőzést.
-A Dinamo Kijev a nyáron nem szerzett új játékosokat.

 

A bukmékerek szerint egy nagyon kiegyenlített mérkőzésnek leszünk szemtanúi, amit az 1X2-es típusokra tett oddsok is bizonyítanak. A visszavágó előtt mindkét félnek szinte egyenlő esélye van arra, hogy előnyre tegyen szert. Emiatt azt tanácsolom, hogy ne próbáljuk megjósolni ennek a mérkőzésnek a győztesét. Mire érdemes fogadni? Mind a Dinamo, mind a Fenerbahce olyan csapat, amely nagy támadó potenciállal rendelkezik és képes támadásokat építeni, így szerintem sok kapura lövést és labdameneteket fogunk látni a szárnyakon, aminek joggal lesz sok szöglet a vége.

Izgalmas mérkőzésre számítunk, és mindkét oldalon látunk esélyeket. A házigazdák hátul nem voltak elég határozottak és túl sok gólt kapnak. Úgy gondoljuk, hogy összesen legalább három gól fog esni ezen a mérkőzésen.

 

Tippek:

Döntetlen vagy Vendég győzelem -> 1,46

2,5 gól felett lesz a mérkőzésen -> 1,95

Szögletek száma 8,5 felett lesz a mérkőzésen -> 1,47

További cikkek