Vivi

HIVATALOS: AZ ATLETICO MADRID LEIGAZOLTA MOLINA-T AZ UDINESE CSAPATÁTÓL

Az Atletico Madrid hivatalosan is bejelentette Nahuel Molina érkezését, aki ötéves szerződést írt alá, miután átigazolt az Udinese csapatától.
HIVATALOS: AZ ATLETICO MADRID LEIGAZOLTA MOLINA-T AZ UDINESE CSAPATÁTÓL

A spanyolok a hírek szerint összesen 26-27 millió euró körüli összeget fizettek a 24 éves argentin jobbhátvédért, aki a friauli klubnál eltöltött lenyűgöző két év után úgy tűnt, készen áll a nagy klubhoz való átigazolásra. 

Molina 67 alkalommal lépett pályára minden versenyen az Udinese színeiben, miután 2020 szeptemberében szabad átigazolással érkezett, miután lejárt a szerződése a Boca Juniorsnál. Eladása egy újabb erős üzletet jelent a Bianconeri számára, akik továbbra is megtartanak más, nagyon áhított játékosokat, mint például Destiny Udogie.

Molina ötéves szerződést írt alá az Atleticóval, amely 2027-ig köti őt a klubhoz. Reméli, hogy Diego Simeone irányítása alatt csillogni fog, és tovább öregbíti hírnevét, miután tavaly betört az argentin válogatottba.

A 24 éves játékos egy izgalmas és progresszív hátvéd, aki a támadásokhoz való minőségi hozzájárulásáról és a játék előrevitelének képességéről ismert.

További cikkek