Marcus

Közel a megállapodás a Chelsea és Koulibaly között

A Chelsea tárgyalásokat folytat a Napoli védőjének, Kalidou Koulibalynak a leigazolásáról.
Közel a megállapodás a Chelsea és Koulibaly között

A megbeszélések egy lehetséges üzletről folynak, amelynek értelmében a 31 éves játékos hosszú távú szerződéssel a Stamford Bridge-re költözhet, 40 millió eurós összegért.

A tárgyalások még folynak, de úgy gondolják, hogy közel a megállapodás a klubok és a szenegáli csapatkapitány között.

Koulibaly jelenlegi szerződésének utolsó évébe lép.

Az elmúlt szezonban 27 alkalommal lépett pályára a Serie A-ban a Napoli csapatában, amely a tabella harmadik helyén végzett.

A Chelsea szeretné megerősíteni a hátsó alakzatát, miután Antonio Rudiger és Andreas Christensen szabad átigazolással távozott a Real Madridhoz, illetve a Barcelonához.

Thomas Tuchel csapata állítólag Presnel Kimpembe, Nathan Ake és Jules Kounde iránt is érdeklődik, mivel többszörös erősítést keresnek a középső védelemben. Az Athletic májusban arról számolt be, hogy a Chelsea továbbra is érdeklődik Kounde iránt, miután tavaly nyáron közel álltak a 23 éves játékos szerződtetéséhez.

Koulibaly a franciaországi Metzben kezdte pályafutását, majd 2012-ben a Genkhez, két évvel később pedig a Napolihoz igazolt.

Szenegált a 2021-es Afrikai Nemzetek Kupáján segítette dicsőséghez és több mint 60 válogatottságot szerzett hazája színeiben.

További cikkek