Marcus

'Mbappé nem mondott határozott nemet a Real Madridnak'

A Blancók legendája, Sanchez arra számít, hogy 'egy napon' megtörténik az átigazolás.
'Mbappé nem mondott határozott nemet a Real Madridnak'

A Real Madrid és Kylian Mbappé régóta húzódó átigazolási saga nem ért véget - állítja a Blancók legendája, Hugo Sanchez, aki szerint a világbajnok csatár várhatóan "egy napon" a Paris Saint-Germaintől a Santiago Bernabeuba kerül.

Sokáig úgy tűnt, hogy ez a nap 2022 nyarán jön el, de a tehetséges francia válogatott játékos új szerződést kötött hazájában, ami miatt nem kerülhetett a királyiakhoz szabad átigazolással.

A Liga-óriásnak most türelmesnek kell lennie, de Sanchez úgy véli, hogy - mivel Mbappe új szerződése a Parc des Princes-ben csak 2025-ig, 26 éves koráig szól, 2025-ig - egy újabb alkalom kínálkozik majd, amikor is létrejöhet az üzlet.

A korábbi mexikói válogatott Sanchez, aki 1985 és 1992 között 283 fellépésén 208 gólt szerzett a Realban, a Marca rádiónak nyilatkozva hosszasan tartó hajszáról beszélt a spanyol fővárosban: "Mbappe nem mondott határozott nemet Madridnak, a társadalmi, politikai és családi nyomás miatt kellett nemet mondania".

"De ismerve őt, biztos vagyok benne, hogy egy napon a Real Madridban fog játszani."

A Real 2021 nyarán komolyan próbálkozott Mbappéval, 220 millió eurós (189 millió font/ 260 millió dollár) ajánlatot tettek érte.

Az üzlet nem jött létre, a PSG végig kitartott amellett, hogy végül egy lejáró szerződés meghosszabbítását fogják kieszközölni.

Mbappéval Emmanuel Macron francia elnök vette fel a kapcsolatot, amikor lejárt a korábbi szerződése és Párizsban mindenki kétségbeesetten szerette volna, ha a nemzeti hős a szülőföldjén marad.

A Real ennek következtében hoppon maradt, így kénytelen volt más lehetőségeket vizsgálni a jelenlegi átigazolási ablakban, de az érdeklődés megmarad, és a jövőben további tárgyalásokra lehet számítani egy esetleges spanyolországi váltással kapcsolatban.

További cikkek