Vivi

Neymar bevallotta, nem ismeri a PSG terveit, de átigazolási fogadalmat tesz a Chelsea-kapcsolatok közepette

A Paris Saint Germain még nem döntött Neymar jövőjéről, de a brazil hatalmas csapást mért a Chelsea-re azzal, hogy elárulta, maradni akar a klubnál.
Neymar bevallotta, nem ismeri a PSG terveit, de átigazolási fogadalmat tesz a Chelsea-kapcsolatok közepette

A Chelsea-t a Paris Saint Germain sztárjának, Neymarnak a szenzációs átigazolásával hozták összefüggésbe korábban, de a brazil a legutóbbi beismerésével eloszlatta a híreket.

Minden idők legdrágább szerződtetését azóta Lionel Messi és Kylian Mbappé is beárnyékolta a PSG-nél, utóbbi a klub legerősebb játékosa lett a blockbuster szerződésében foglalt feltételek miatt. Neymar eredetileg azért költözött el Messitől és a Barcelonától, hogy máshol alapemberré váljon, de ez nem éppen a tervek szerint alakult.

 

Neymar többször is könnyekre fakadt a Bajnokok Ligájában való gyötrelmes szereplésük után, és a Chelsea új tulajdonosának, Todd Boehlynek állítólag a hónap elején felajánlották a brazil szerződtetésének lehetőségét. De annak ellenére, hogy nem tudja, mik a PSG tervei, Neymar elismerte, hogy "maradni akar".

A brazil az AFP-nek nyilatkozott: A brazil így nyilatkozott: "Szeretnék a Paris Saint Germainben maradni. A klubtól senki nem mondott semmit a jövőmmel kapcsolatos tervekről, a dolgok jelenlegi állása szerint.

"Nem tudom, milyen terveik vannak velem - én maradni akarok" - tette hozzá. Neymar továbbra is minden idők legdrágább egyéni átigazolása, hiszen még 2017-ben 190 millió fontért költözött a PSG-hez.

Neymarnak nem csak a Bajnokok Ligája-sikert kellett volna elhoznia a PSG-nek, hanem személy szerint lehetőséget láttak benne, hogy megelőzze korábbi csapattársát, Messit a Ballon d'Orért folytatott versenyben. De egy furcsa csavarral Messi végül 2021-ben csatlakozott Neymarhoz a PSG-nél, miután a Barcelona elárulta, hogy nem engedhetik meg maguknak a sztár megtartását.

 

Négy év leforgása alatt Neymar elhagyta Messit, hogy a saját személyes céljait kövesse, de aztán a PSG elhozta az argentint Franciaországba, hogy teljesítse azt, ami a brazilnak nem sikerült. És mivel Messi és Mbappe most már feltételezhetően előrébb áll a rangsorban, mint Neymar, a távozással hozták összefüggésbe.

További cikkek