Vivi

Sven Mislintat azt reméli, hogy 13 millió font körüli összeget kaphat

A Stuttgarter Nachrichten beszámolója azt állítja, hogy Mislintat szinte beletörődött abba, hogy a nyáron elveszíti a játékost.
Sven Mislintat azt reméli, hogy 13 millió font körüli összeget kaphat

Azt is állítja, hogy bár 13 millió font az az összeg, amit szeretne kapni, ehhez egy sor kiegészítésre lesz szükség, amelyek a tetején szerepelnek.

Ennek következtében Mislintat hajlandó lehet alacsonyabb kezdeti fizetést is kialkudni, bár a Forest már 9 millió fontot is elutasította.

Mangala 2019-ben írt alá a Stuttgarthoz a Hamburgtól. A Bundesliga-csapatnál eltöltött három éve alatt több mint 100 alkalommal lépett pályára.

Nem a Forest az egyetlen érdeklődő, aki megpróbálja szerződtetni a középpályást. A Crystal Palace és a West Ham is érdeklődik iránta.

Mangala inkább egy védekező középpályás. Az Anderlecht ifjúsági korosztályát járta végig, mielőtt a Borussia Dortmundhoz került.

A Németországban eltöltött idő nem volt különösebben gyümölcsöző, a játékos úgy távozott, hogy egyetlen válogatottságig sem jutott.

A Hamburgban kapott ízelítőt az első csapatban való futballból, ahol 34 alkalommal lépett pályára a klub színeiben.

Úgy tűnik, Mangala nagyobb dolgokra hivatott, mint a Stuttgart. Ennek következtében Mislintat ezen megjegyzései nem meglepőek.

Mislintat azt reméli, hogy 13 millió fontot kap Mangaláért, a Forestnek pedig csak ki kellene fizetnie.
A Vörösök kétségbeesetten szeretnének egy kis középpályás acélt a soraikba. Steve Cooper tudja, hogy hiány van ezen a területen, és két vagy három középpályás biztosan felsorakozik.

A Forestnek a parknak ezen a területén kell elfoglalnia magát. Ryan Yates egy hónapig sérült, és az sem lenne ideális, ha Cafu vagy Braian Ojeda kezdené a Premier League küzdelmeit Jack Colback mellett.

További cikkek