Tibor

WEISSMAN BLÖFFEL NYERT

Joey Weissmant a BetMGM Poker bajnokság győzelmével kicsivel több mint 224 ezer dollárt nyert.
WEISSMAN BLÖFFEL NYERT

A pókerversenyeken néha a megérzésedre kell hallgatni. Ez néha azt jelenti, hogy nagy letéteket kell tenned, míg máskor hősies hívásokat kell megtenned. Valaki, aki ezt jól tudja, az Joey Weissman, aki nemrég megnyerte az ARIA Resort and Casino-ban megrendezett BetMGM Poker Championship 3,500 dolláros főversenyét, és 224,236 dollárt nyert.

Weissman, aki mostanra 4,3 millió dolláros Hendon Mob-jelentett bevétellel rendelkezik, a verseny mélyén egy nagy hívást tett, ami majdnem az egész versenysorozatát jelentette, és ami végül a végső győzelemhez vezette.

A szóban forgó leosztás, amelyet a PokerNews élő tudósítói csapata rögzített, a BetMGM Poker Championship Main Event 3. napjának vége felé történt a 20. szinten, 10,000/20,000/20,000-es vakok mellett.

Mivel már csak két asztal volt hátra, Isaac Kempton volt aki második volt a zsetonok tekintetében az asztalnál.

Weissman intenzíven bámulta ellenfelét, és használt néhány időbankot, mielőtt második párjával megadta volna a megadást a zsetonja nagy részéért.

Kempton vereséget szenvedett, amikor blöffölt, Weissman pedig kiérdemelte a hatalmas potot, ami nagy zsetonelőnyt jelentett számára, és ezzel megnyerte a versenyt.

Joey Weissman

További cikkek