Tibor

MIZRACHI MEGNYERTE A VENETIAN LAS VEGAS VERSENYT

Az amerikai Robert Mizrachi, megnyerte az első World Poker Tour-címét.
MIZRACHI MEGNYERTE A VENETIAN LAS VEGAS VERSENYT

Robert Mizrachi július 17-én nyerte meg első World Poker Tour (WPT) címét a WPT Venetian Main Eventen, ahol pályafutása legjobb eredményét, 894.100 dollárt nyert. Mizrachi a heads-up játék során legyőzte a nebraskai Mike Vanier-t, aki szintén első WPT-címére hajtott, és 595.000 dollárt keresett a második helyezésért.

Az 5.000 dolláros nevezési díjú versenyre 1178 résztvevő jelentkezett, és 5,4 millió dolláros nyereményt hozott, ami megdöntötte a garantált 4 millió dolláros nyereményt. Mindössze hét játékos jutott el a 4. napra, amely mindössze öt órán át tartott.

A négy WSOP-karkötővel és 7,9 millió dolláros Hendon Mob-nyereséggel rendelkező játékos, Mizrachi most egy WPT-címmel bővítette pókeres eredményeinek listáját. A WPT Champions Club tagjaként csatlakozik testvéréhez, a kétszeres WPT-győztes Michael "The Grinder" Mizrachihoz.

Mizrachi és Vanier mellett a hivatalos döntő asztalnál Yulian Bogdanov (3. - 440 000 dollár), Leon Sturm, (4. - 327 000 dollár), Raul Manzanares (5. - 247 000 dollár) és Javier Zarco (6. - 188 000 dollár) is részt vett, akik mindannyian első WPT-címeikért küzdöttek.

A győzelem után Mizrachi, akinek négy WSOP-karkötőjét vegyesjátékos versenyeken szerezte, a WPT műsorvezetőjének, Tony Dunstnak elmondta, hogy keményen dolgozik a no-limit Hold'em játékán. 

További cikkek