Tibor
forrás: dvtk.eu

A SOPRON BEJUTOTT A DÖNTŐBE, A DVTK A BRONZÉRT KŰZDHET

A Tippmix Női NB I. A csoportjának elődöntőjében: Sopron - DVTK 86-52
A SOPRON BEJUTOTT A DÖNTŐBE, A DVTK A BRONZÉRT KŰZDHET Fotó: dvtk.eu

A DVTK kosárlabdázói a Sopron Basket csapatához látogattak a Tippmix Női NB I. A csoportjának elődöntőjében. A továbbjutásról döntő harmadik összecsapáson a piros-fehérek megközelíteni sem tudták pénteki teljesítményüket, így kiütéses sikerével (86-52) a Sopron masírozott a döntőbe. A DVTK a bronzéremért szállhat harcba.

Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoport, rájátszás, elődöntő, 3. mérkőzés

Sopron Basket - DVTK 86-52 (28-12, 24-16, 20-15, 14-9)

Sopron, Novomatic Aréna, 700 néző. Játékvezetők: Cziffra Csaba, Papp Péter, Tóth Cecília.
Sopron: January 16/6, Williams 14/6, Fegyverneky 4, Brooks 12/3, Határ 13. Csere: Dolson 5, N. Jovanović 2, Czukor 13/6, Varga A. 5/3, Varga S. 2. Vezetőedző: Gáspár Dávid.
DVTK: Vorpahl 4, Aho 2, Bernáth 6, M. Jovanović 9/6, Green 12. Csere: Kuster 7/3, Kányási 8, Kiss A. 4. Vezetőedző: Völgyi Péter.

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva böngészhető.

Edzői értékelések

Völgyi Péter: - Gratulálok a Sopronnak, a mai napon megmutatkozott, melyik a jobb csapat. Ahogy ők is éremmel szeretnék befejezni az Euroliga sorozatot, úgy mi is éremmel akarjuk zárni a hazai bajnokságot. A mai nap tanulsága, hogy még nem állunk készen arra, hogy egy ilyen hőfokon égő és ilyen elánnal játszó Sopront le tudjunk lassítani. Szurkolóinknak köszönjük a támogatást, a pluszt részükről most is megkaptuk. Szusszanásnyi pihenő után szeretnénk győzelmekkel befejezni a bajnokságot.

A teljes cikk a dvt.eu oldalon olvasható.

 

További cikkek