Tibor
forrás: cskk.hu

CSURGÓN KIALAKULT A SZAKMAI STÁB

A Csurgói férfi kézilabdacsapatnál Baranyai Norbert marad a vezetőedző, a stábhoz pedig Skaliczki László is csatlakozik.
CSURGÓN KIALAKULT A SZAKMAI STÁB fotó: cskk.hu

A napokban eldőlt, hogy a csurgói férfi felnőtt kézilabdacsapat szakmai munkájáért vezetőedzőként továbbra is Baranyai Norbert felel majd, akit még októberben, Mariano Ortega távozásakor megbízott vezetőedzőnek neveztek ki.

Norbi korábban a klub saját nevelésű játékosa volt, tagja volt az NB II-es és NB I/B-s bajnokcsapatnak is, öt éve pedig már edzőként segíti a csurgói klubot.

Ifjúsági csapatuk korábbi trénerével idén – egy jelentősen jobb tavasz után – végül a 9. helyet szerezték meg a bajnokságban, amelyen – ahogy a vezetőség a tegnapi záróvacsorán megfogalmazta – mindenképpen javítani kell a következő szezon során.

Ebben nagy segítségünkre lehet Skaliczki László mesteredző, aki korábban hosszú éveken át volt a magyar felnőtt válogatott szövetségi kapitánya is, de irányította a férfi NB I-ben többek között a Dunaferr és a Pick Szeged csapatait is, akikkel egyaránt bajnokságot tudott nyerni.

Nem ismeretlen számára a csurgói kézilabda, hiszen mindamellett, hogy az elmúlt két évben a város női csapatát irányította, korábban a csurgói klub már említett NB II-es és NB I/B-s aranyérmeit is ő adta át.

A jövőben szakmai tanácsadóként csatlakozik Baranyai Norbert stábjához, melynek reményeik szerint rutinjával és szaktudásával komoly segítsége lehet.  

A szakmai stábban más változás nem lesz, így Pavlovics Darko marad edzőként, Szabó Imre kapusedzőként, Bakai Levente pedig erőnléti edzőként, míg Gazda Ferenc fizioterapeutaként és gyúróként, Ónodi Andrea gyógytornászként, Dr. Dergez Mária és Dr. Tátrai Miklós pedig csapatorvosként segíti a csurgói csapat munkáját.  

További cikkek