Dani

A PDC játékvezető Paul Hinkset lefokozták

Paul Hinks régóta ismert arc és hang a dartsrajongók számára, mint a PDC egyik legidősebb játékvezetője.
A PDC játékvezető Paul Hinkset lefokozták

Hinkset azonban egy ideje nem látták újra, mint a múlt hétvégén Purfleetben megrendezett Senior Darts Világbajnokságának játékvezetőjét.

"Mintha tegnap lett volna, hogy itt voltunk, de nagyon hiányzott, és sok régi legenda, ha körbenézel a helyszínen, és sok emlékem van olyan emberekről - akikkel valójában együtt dolgoztam, akik már nincsenek velünk" - mondta Hinks..

"Mindig is szerettem döntőket vívni, de az, hogy én vagyok az első, aki ténylegesen egy új versenyt rendez, nagyszerű."

Dicséretben részesítette a tornán bírótársát, Charlie Corstorphine-t is, aki miután a BDO-ban a Team Ref tagja volt, visszatért, hogy részt vegyen a Live League-ben és a World Seniorsban.

"Nagyon világosan tudja, hogy mit csinál, nagyon jó az összeadási képessége, és csak tanulhat más játékvezetőktől, és abból a tapasztalatot átveheti, és onnan továbbléphet".

Mi a helyzet azonban a PDC karrierjével? Elárulta, hogy lefokozták a vezetőbírói posztról.

"Huw Ware-t feljebb helyezték, hogy George Noble, Russ Bray és Kirk Bevins mellett dolgozzon, engem pedig az ötödik helyre tettek vissza. Ha valaha is szükségük lesz egy ötödik játékvezetőre, akkor engem fognak hívni, vagy ha bármilyen átfedés van a versenyeken. De hivatalosan nem vonultam vissza a játéktól nem."

"Ha ez a tervük, akkor belemegyek. Ha őszinte akarok lenni, a semmiből jött a dolog."

További cikkek