Tibor
forrás: pickhandball.hu

ERŐNLÉTI EDZÉS A SZEGED KÉZILABDACSAPATÁNÁL

A K&H Liga férfi kézilabda bajnokságában a PICK Szeged csapatának, még három mérkőzése van hátra az idei szezonban.
ERŐNLÉTI EDZÉS A SZEGED KÉZILABDACSAPATÁNÁL fotó: pickhandball.hu

A PICK Szeged férfi kézilabda csapatnak három meccse van hátra a 2021–2022-es szezonból. Legközelebb május 27-én (péntek) a Dabas otthonában lépnek pályára.

Az elmúlt heti sikeres meccsek – győzelem Csurgón és Balatonfüreden – után a hétvége szabad volt a csapatnak. Hétfőn azonban már edzésen vett részt a keret. Kedd délelőtt a keret az öltöző mellett található konditermet vette célba, Slobodan Acimov két csoportra osztotta a csapatot, és erőnléti edzést vezényelt a srácoknak. Izzasztó kis foglalkozás volt, most a labdás tréningek mellett a fizikai felkészítés is fontos szerepet tölt be.

Hosszú ideig nem játszanak meccset. Legközelebb május 27-én (péntek) 18 órakor a Dabas otthonában szerepelnek. Ez lesz az utolsó alapszakaszbeli fellépésük a 2021–2022-es szezonban. Ezután már a bajnoki döntő következik. Hivatalos időpontja egyelőre nincs a finálénak, az biztos, hogy az első meccset a PICK Arénában, a dr. Bérczi Mihály sportcsarnokban vívják. A bajnoki arany sorsa idén is oda-visszavágós rendszerben dől el.

Szurkolóik nem maradnak meccs nélkül. Második csapatuk, a PICK Szeged U21 vasárnap 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban a Komárom együttesét fogadja. A #kiskékek az élen állnak a bennmaradásért folytatott küzdelemben, az Alsóházban. A bajnoki megtekintése ingyenes, a fiataloknak nagy szükségük van a biztatásra, mert nagyon közel állnak ahhoz, hogy a következő szezonban is az NB I/B-ben küzdjenek.

További cikkek