Tibor
forrás: cskk.hu

KÉT TÁVOZÓ JÁTÉKOS CSURGÓRÓL

Két játékos is az utolsó mérkőzését játszotta hétvégén csurgói mezben.
KÉT TÁVOZÓ JÁTÉKOS CSURGÓRÓL fotó: cskk.hu

Azt már korábban bejelentette a csurgói klub, hogy nem hosszabbít szerződést az irányító Bruno Kozinával és most már az is biztossá vált, hogy rajta kívül mindkét balszélső is távozik nyáron a csapattól, ami azt jelenti, hogy Kerkovits Gyula és Kovacsevics Antonijo sem Csurgón kezdi meg a következő idényt.

Az időközben magyar állampolgárságot is szerző „Toni” a 2017/2018-as szezon közepén érkezett az akkor még Bencze József irányította csapathoz, így ez már az ötödik szezonja Csurgón.

Összesen 123 mérkőzésen képviselte eddig csapatukat, ezeken a találkozókon pedig 265 alkalommal talált az ellenfelek kapujába a 35 éves kézilabdázó.

„Toni” poszttársa egy félszezon kivételével végig a Nemzeti Kézilabda Akadémiáról érkező Kerkovits Gyula volt, aki 2018 nyara óta erősíti csapatukat. A 24 éves kézilabdázó minden frontot – bajnokság, Magyar Kupa, Liga Kupa és Európa Liga – figyelembe véve több mint 100 alkalommal húzta magára a csurgói mezt és közel 150 gólt ért el klub színeiben.

Szezon közben – saját döntésük után – elhagyta az együttest Tatai Péter és Schäffer Zsolt is, előbbi játékos közel két, utóbbi pedig közel egy szezon után távozott Csurgóról.  

 
További cikkek