Tibor

KIRABOLTÁK AZ OSZTRÁK WIENER NEUSTADT CSAPATÁT

Megtámadták és kirabolták a WIener Neustadt csapatát az Európa Kupa döntőjébe jutás után.
KIRABOLTÁK AZ OSZTRÁK WIENER NEUSTADT CSAPATÁT

Első mérkőzésen 3-2-es hazai győzelem után, egy 3-0-s győzelem Spanyolországban. Az TTC Wiener Neustadt a klubtörténelem legnagyobb bravúrját ünnepelte az európai kupadöntőbe jutással.

Annál rosszabbak az utána történt események. A csapat egy bárban fejezte be az estét, de távozáskor megtámadták őket. "Amikor Martin Doppler edző és játékosuk Frane Kojic, távozott a bárból, hátulról megtámadták őket és leütötték - magyarázta a noe.orf.at-nak adott interjújában Franz Gernjak, a Neustadt elnöke.
Pénzt és személyi igazolványokat loptak. Hála Istennek, a rendőrség azonnal jött" - mondta Gernjak. A három elkövetőt letartóztatták.

A tréner zúzódásokat szenvedett a támadás során, Frane Kojicnál pedig a bal belső ferde izom részleges szakadását diagnosztizálták, igy várhatóan hat-hét hetet ki kell hagynia.

" Mindent megpróbálunk, hogy elhalasszuk a döntőt. Három óra kórházban töltött idő és két óra rendőrség után felismerték az elkövetőket, mert mindannyian a csarnokban voltak". - nyilakozta Doppler. 

A finálé párharcát 2022. április 2-án pénteken játszanák, de a történtek után minden bizonnyal halasztani fogják.

További cikkek