Dani
dartsnews

Ma este kezdődik a 2022 DARTS PREMIER LEAGUE

Első nap a 2022-es Premier League-ben. Változások a lebonyolításban.
Ma este kezdődik a 2022 DARTS PREMIER LEAGUE

A Premier League Darts tizennyolcadik szezonja ma este veszi kezdetét, bár a 2022-es kiadáshoz képest más formában, mivel Cardiffben megkezdődik a darts roadshow.

Nem lesz többé csak heti bajnoki tabella, mivel a játékosok minden héten minitornákon vesznek részt, hogy ezúttal a rájátszás felé gyűjtsék a pontokat, ahonnan az első négy helyezett jut tovább.

Tíz helyett nyolc játékos lesz a versenyen - ez néhány nagynevű játékos kihagyását jelentette a lehetséges felállásból, Joe Cullen a Masters megnyerése után most debütálhat.

Rob Cross pedig annak ellenére, hogy nyert egy major-t, kikerült a versenyből. Dimitri van den Bergh és Jose de Sousa szintén nem fog szerepelni idén.

A tavalyi címvédés után Jonny Clayton erős meccsel indít a cardiffi nyitónapon, amikor Cullen ellen lép pályára, akire igazi feladat vár a Premier League nyitófordulójában.

Gerwyn Price-t aztán hosszú idő után valószínűleg először nem fogják kifütyülni, amikor a pályára lép, mivel ő is hazatér, hogy James Wade-del szembenézzen.

Peter Wright Michael Smith ellen lép pályára a világbajnoki döntőhöz hasonlóan, míg Michael van Gerwen és Gary Anderson ismét összecsap egymással.

További cikkek