Tibor

VAN DEN BERGH RAGYOG AZ EURÓPA-TOUR VERSENYEN

Az Interwetten European Darts verseny második napján a belga játékos 110,83-as átlagot ért el.
VAN DEN BERGH RAGYOG AZ EURÓPA-TOUR VERSENYEN

Dimitri Van den Bergh lenyűgöző második fordulós győzelemmel folytatta az Interwetten European Darts Matchplayen szombaton, amikor tíz kiemelt kiesett Trierben.

Van den Bergh remek júniust zárt, hiszen a World Series of Darts sorozatban Koppenhágában és Amszterdamban is győzött, és Florian Hempel ellen lenyűgöző módon kezdte meg a European Tour első sikerének megszerzését.

A belga játékos 110,83-as átlagot ért el a német sztár elleni 6-2-es győzelem során, 152-es checkouttal nyitott, majd nyolc 180-ast és egy tízdárdást dobott a domináns játéka során.

A szombati játéknapon számos kiemelt sztár kiesett a PDC European Tour-versenyen az Arena Trierben, élükön az első helyen kiemelt Gerwyn Price-szal, aki 6-2-re kikapott Rowby-John Rodrigueztől.

Daryl Gurney, Martin Schindler és Dirk van Duijvenbode is kiesett a szombat esti játéknapon, mivel mindannyian döntő játszmában kaptak ki, míg Gabriel Clemens, Madars Razma és Jeffrey de Zwaan továbbjutott.

A német Lukas Wenig a trieri közönség örömére egy korábbi 170-es checkoutot egy 167-es meccsnyerő finissel követett, amikor 6-4-re győzött Chris Dobey ellen.

Martin Lukeman, aki az év korábbi European Tour-döntőse volt, 6-4-re legyőzte Ryan Searle-t, míg Wesley Plaisier egy leg elvesztése miatt ütötte ki Jose de Sousát, Luke Woodhouse pedig 6-3-ra győzte le a lengyel Krzysztof Ratajskit.

Rob Cross túlélt négy kihagyott meccsdartot James Wilsontól, mielőtt 104-et dobott a döntő legben, míg Stephen Bunting 110-et dobott, hogy visszavágjon a lengyel fiatalembernek, Sebastian Bialeckinek egy másik 11 leges thrillerben.

Nathan Aspinall kettő-egynéhány leget húzott be, és négyet játszott zsinórban, így továbbjutott a Williams elleni vasárnap délutáni döntetlenre.

Luke Humphries, aki idén háromszoros European Tour-győztes, Cameron Menzies több tonnás átlagával dacolva 6-4-es győzelmet aratott, és továbbjutott a Wenig elleni legjobb 16 közé.

További cikkek