Tibor

WRIGHT VISSZATÉRNI KÉSZÜL

A Cazoo Premier League Play-Off versenyének a 11. fordulóját rendezik csütörtökön.
WRIGHT VISSZATÉRNI KÉSZÜL

Peter Wright hisz abban, hogy a világbajnokságot megnyerő darts-játékához való visszatéréssel visszanyeri formáját, amikor csütörtökön Aberdeenben folytatódik a Cazoo Premier League Play-Off versenye.

A P&J Live csütörtökön a 11. estét rendezi, Wright jelenleg a négy Play-Off-hely egyikét foglalja el.
A skót azonban az üldözőket figyeli, mivel a cardiffi első éjszaka óta nem tudott nyerni egyik estén sem.
Wright a ProTouron is szokatlanul meddő időszakon van túl - az utolsó bajnoki címét február elején szerezte -, de a világelső ragaszkodik ahhoz, hogy változtasson a sorsán.

" Amikor a héten Münchenből repültem ide, azt mondtam magamnak, hogy ne szórakozzak tovább a dartsokkal. Elég abból, hogy esélyt adok az embereknek. Nem megfelelően váltogattam a dartsokat, ezért ingadoztak az eredmények.
Az egyik percben több mint egy tonnás átlagot dobok, a következő másodpercben pedig ugyanazon az estén 80-at - a következetesség hiánya miatt nem nyerek meccseket. Itt az ideje, hogy összeszedjem magam és mindenkit lefújjak a tábláról. Fontos dolgok következnek; már nincs sok hét hátra a Premier League-ből, hogy kvalifikáljam magam a Play-Off-ba, és formában legyek a közelgő New Yorki eseményre. Ott van még a világbajnokság is, és meg kell győződnöm arról, hogy jól játszom. " - nyilatlozta Wright.

Wright, aki 2021-ben John Henderson oldalán másodszor is hazahozta a világbajnokságot Skóciába, biztos benne, hogy meleg fogadtatásban lesz része, amikor a Play-Off-rivális Joe Cullen ellen lép pályára a döntő negyeddöntőben.

A negyeddöntőben a skót legenda, Gary Anderson is megpróbál felemelkedni a tabella aljáról, amikor a második helyezett Jonny Clayton ellen lép pályára.
A tízedik éjszaka győztese, James Wade, Michael Smith ellen kezdi meg a sorozatos éjszakai győzelmek megszerzését, akinek pontokra van szüksége ahhoz, hogy behúzza magát a Play-Off-versenybe.
A liga vezetője, Michael van Gerwen és Gerwyn Price találkozik egymással egy izgalmas mérkőzésen, ahol Smith-hez és Andersonhoz hasonlóan Price is arra törekszik, hogy elkerülje a Play-Off-indulást. 

11. este - P&J Live, Aberdeen
Április 21., csütörtök
Negyeddöntők
Jonny Clayton - Gary Anderson
Peter Wright - Joe Cullen
James Wade - Michael Smith
Gerwyn Price - Michael van Gerwen

Tabella: 

Cazoo Premier League Table

További cikkek